Christine Onraedt

Een paar jaar geleden kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera en ik kwam heel vlug tot de constatatie dat mijn kennis van de fotografie niet voldoende was om al het beste uit de camera te halen. Wat deed de “sluitertijd”, “diafragma”, “ISO waarde”, enz… 

Ik ging dus een cursus volgen !

Het was onbewust dat ik  gebeten werd door de fotografie. Ik stond op en ging slapen met de opdrachten die wij op school kregen.

Ik ging meer en meer op zoek naar tijdschriften, artikelen over fotografie in het algemeen. Ieder vrij moment was voor mij een opportuniteit om op internet beelden te gaan zoeken en veel te  lezen over mijn nieuwe hobby.

Mijn meeste geliefde modules waren : architectuur en object en materie. Ik hield van de rust die je dan kan nemen om je compositie te maken en het licht min of meer onder controle te hebben. 

Ik heb alle modules doorlopen op KISP in Mariakerke. 

Tot ik op de hoogte kwam dat er een module natuurfotografie bestond in Lokeren. Dat had ik nog niet gevold ! Ik ging er voor. Eerst heel voorzichtig, maar na enkele lessen met Jeffrey Van Daele moest ik toegeven dat natuurfotografie mijn liefste item in de fotografie ging worden. Door in de natuur te lopen, een prachtige landschap vast leggen, 2 uur naast een bos bloemetjes zitten of kleine en grote beestjes te fotograferen kwam ik totaal tot rust. Ik kon er zelf heel vroeg voor opstaan wat anders heel moeilijk is.

[/ezcol_2third_end]

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.