Steven De Somviele

Drukke baan, groot en energiek gezin … met de camera de natuur in is mijn manier van stoom aflaten en tot rust komen. Het op ‘jacht’ gaan naar wildlife en dat zo goed mogelijk in beeld trachten te brengen is mijn favoriete thema maar ook in landschap en macro-fotografie wil ik me in de komende jaren graag wat meer verdiepen. Respect voor het welzijn en minimale verstoring van dier én biotoop staan altijd centraal in mijn benadering, dat is voor mij veel belangrijker dan het maken van dat éne perfecte plaatje. 

Steeds weer verbijsterd en kwaad te moeten constateren dat de weinige natuur die ons rest helaas al te vaak plaats moet ruimen voor economische belangen … misschien, heel misschien kunnen mijn beelden een heel bescheiden steentje bijdragen aan het sensibiliseren van het grotere publiek voor het behoud van natuur en diversiteit.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.