Voorstelling

Welkom op de site van Pangea.

Natuur inspireert, daagt uit tot creativiteit, laat je als natuurfotograaf spelen met combinatie van licht, onderwerp en timing. Natuurfotografie werkt rustgevend, maakt nieuwsgierig, zorgt voor adrenaline , prikkelt je emoties … het kruipt onder je huid en laat je niet meer los.

Zo ook bij de studenten van Natuurfotografie PCVO te Zele. Begin 2014 betekende voor velen het einde van de 4 modules durende cursus en vroeg om een vervolg. Dit vervolg moest een trefpunt worden voor mensen met dezelfde passie,  waar kennis kan worden doorgegeven, creativiteit kan worden ontplooid en je met al je vragen terecht kan. Pangea groeide uit tot een bruisende club, het is een mix van gedreven amateur & beroepsfotografen met een diep respect en bewondering voor de natuur en haar bewoners. Waar ieder zijn ding doet binnen de verschillende takken van de natuurfotografie.

Door het volgen van lezingen,bezoeken van tentoonstellingen, deelnemen aan workshops, maken van fotoreizen, … willen we steeds onze kennis verruimen en nieuwe indrukken opdoen. Door hierover ervaringen te delen binnen de club, draagt ieder Pangealid op zijn eigen bijzondere manier, zijn steentje bij.

BESTUURS- & BESLISSENDE LEDEN

   • Nog te bepalen: Voorzitter
   • Chantal Stevens: Ondervoorzitter
   • Sandy Spaenhoven: PR verantwoordelijke
   • Linda Van de Sompel: Penningsmeester – Secretaris

SAMENKOMST

Maandelijks in de Sportbar ‘t Meer te Destelbergen

 

Reacties zijn gesloten.